Driver Standings
1 Lewis Hamilton 281
2 Sebastian Vettel 247
3 Valtteri Bottas 222
4 Daniel Ricciardo 177
5 Kimi Räikkönen 138
6 Max Verstappen 93
7 Sergio Perez 76
8 Esteban Ocon 57
9 Carlos Sainz 48
10 Nico Hulkenberg 34
Team Standings
1 Mercedes 503
2 Ferrari 385
3 Red Bull Racing TAG HEUER 270
4 Force India Mercedes 133
5 Williams Mercedes 65
6 Toro Rosso 52
7 Renault 42
8 Haas Ferrari 37
9 McLaren Honda 23
10 Sauber Ferrari 5
Thursday 7th June
Open House Day 09:00 - 12:00
Friday 8th June
Track Opens 08:00
Ferrari Challenge Free Practice Session (20 Mins) 08:55 - 09:15
Formula One Practice 1 (90 Mins) 10:00 - 11:30
Porsche GT3 Cup Challenge Free Practice Session 1 (40 Mins) 11:55 - 12:35
Formula One Practice 2 (90 Mins) 14:00 - 15:30
Formula 1600 STCH Cup Qualifying Session (35 Mins) 15:50 - 16:25
Ferrari Challenge Free Practice Session 2 (20 Mins) 16:50 - 17:10
Porsche GT3 Cup Challenge Qualifying Session (30 Mins) 17:35 - 18:05
Masters Historic Racing Qualifying Session (25 Mins) 18:30 - 18:55
Saturday 9th June
Track Opens 07:30
Formula One Practice 3 (60 Mins) 10:00 - 11:00
Ferrari Challenge Qualifying Session (35 Mins) 11:15 - 11:50
Formula One Qualifying Session (60 Mins) (20 for Q1, 15 for Q2, 10 for Q3) 13:00 - 14:00
Formule 1600 STCH Cup Grid Formation 14:20
Formule 1600 STCH Cup 1st race including formation lap (30 Mins) 14:30 - 15:00
Formule 1600 STCH Cup Cup Podium Presentation 15:00
Masters Historic Racing Grid Formation 15:10
Masters Historic Racing 1st race including formation lap (30 Mins) 15:20 - 15:50
Masters Historic Racing Cup Podium Presentation 15:50
Ferrari Challenge Grid Formation 16:00
Ferrari Challenge First Race (30 Mins) 16:10 - 16:40
Ferrari Challenge Podium Presentation 16:40
Porsche GT3 Cup Challenge Grid Formation 16:50
Porsche GT3 Cup Challenge First Race (30 Mins) 17:00 - 17:30
Porsche GT3 Cup Challenge Podium Presentation 17:30
Sunday 10th June
Track Opens 07:00
Formule 1600 STCH Cup Grid Formation 08:50
Formule 1600 STCH Cup Second Race (30 Mins) 09:00 - 09:30
Formule 1600 STCH Cup Podium Presentation 09:30
Masters Historic Racing Grid Formation 09:40
Masters Historic Racing Second Race (30 Mins) 09:50 - 10:20
Masters Historic Racing Podium Presentation 10:20
Porsche GT3 Cup Challenge Grid Formation 10:30
Porsche GT3 Cup Challenge Second Race (30 Mins) 10:40 - 11:10
Porsche GT3 Cup Challenge Podium Presentation 11:10
Ferrari Challenge Grid Formation 11:20
Ferrari Challenge Second Race (30 Mins) 11:30 - 12:00
Ferrari Challenge Podium Presentation 12:00
Formula One Formula One Drivers Parade 12:30
Formula One Nations & Starting Grid Presentation 12:40
Formula One Pit Lane Opening & Grid Formation 13:30
Formula One Pit Lane Closing 13:40
Formula One Canadian National Anthem 13:46
Formula One 2018 GRAND PRIX DU CANADA RACE (70 Laps or 2 Hours) 14:00